Palokan kauppakeskus | Kultajousi
15673
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15673,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Kultajousi

About This Project

Kultajousi on uudenlainen kultasepänliike, joka yhdistää perinteisiä kultasepänliikkeeseen liittyviä arvoja ja tuo samalla uudenlaista rentoutta ja nuorekkuutta liikkeissä asioimiseen. Kultajousi on Suomen suurin kello- ja jalometallialan ketjuyritys. Lisäksi kuulumme osana Pohjoismaiden suurimpaan kello- ja jalometallialan konserniin. Tuomme itse maahan valtaosan tuotteistamme. Näin varmistamme, että tuotevalikoima pysyy aina ajantasaisena ja muotia sekä maailman trendejä seuraavana. Oma maahantuonti takaa myös edulliset hinnat kuluttajille.

Etuja Arvoasiakkuudesta
Arvo-asiakkaana saat erikoisetuja ja tarjouksia, jotka ovat voimassa vain Arvo-asiakkaille. Näistä erikoiseduista ja tarjouksista ilmoitamme Arvo-asiakkaiden omassa Arvo-postissa, Kultajousi-kuvastossa ja/tai yrityksen nettisivuilla. Liittyessäsi myymälässämme Arvo-asiakkaaksemme saat heti käyttöösi Arvo-asiakkaille suunnatut edut ja edulliset hinnat. Tervetuloa Kultajouseen!

Yrityksen nimi

Kultajousi

Puhelinnnumero

020-7000676

Sähköpostiosoite

kultajousi.776@kultajousi.fi

www

www.kultajousi.fi

Aukioloajat

Ma-pe 10-20
La 10-17
Su 12-17

Category
Myymälät