Palokan kauppakeskus | Iittala Outlet Palokka
15730
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15730,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Iittala Outlet Palokka

About This Project

Toimivuus, käyttökelpoisuus ja aikaa kestävä muotoilu ovat olleet Iittalan muotoilufilosofian kulmakiviä alusta lähtien, kun Iittalan lasitehdas perustettiin vuonna 1881. Lasi ja taidelasi ovat edelleen tärkeä osa Iittalan nykyistä monipuolista tuotantoa: suomalaisen muotoilun ehkä kuuluisin yksittäinen esine, Alvar Aallon Aalto-maljakko, suunniteltiin Iittalalle vuonna 1936.

Iittalan kertakäyttökulttuuria vastustavan periaatteen mukaisesti Iittala-tuotteet on suunniteltu yhdisteltäviksi keskenään. Keskenään viihtyvät niin Franckin, Oiva Toikan, Alvar ja Aino Aallon, Wirkkalan ja Sarpanevan kaltaisten uranuurtajien suunnittelemat klassikot kuin tämän päivän lahjakkaimpien muotoilijoiden, Harri Koskisen ja Klaus Haapaniemen uutuudet. Kun uudet hankinnat sopivat yhteen jo hankittujen ja tulevien esineiden kanssa, voit muunnella kaunista kattaustasi loputtomasti ja täydentää sitä vuosien kuluessa. Iittalan kertakäyttökulttuuria vastustavaan perheeseen kuuluvat myös perinteiset suomalaiset designbrandit Arabia ja Hackman.

Yrityksen nimi

Iittala Outlet Palokka

Puhelinnnumero

p. 020 439 3534

Sähköpostiosoite

shop.palokka@iittala.com

www

store.iittala.fi/myymalat

Aukioloajat

Ma – pe 10 – 20
La 10 – 17
Su 12-16

Category
Myymälät