Palokan kauppakeskus | Hiustalo
15681
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15681,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Hiustalo

About This Project

HIUSTALO on monipuolinen parturi-kampaamopalveluita tarjoava yritys. Liikkeistämme saa ammattitaidolla tehtyjä palveluja aina trendikkäistä hiustenleikkauksista yksilöllisesti räätälöityihin erikoishoitoihin saakka. Liikkeestämme voi varata ajan etukäteen tai tulla ilman ajanvarausta viikon jokaisena päivänä ja palvelemme aamusta iltaan.

FIKSAAMO palvelee ilman ajanvarausta!Uusi nopea Fiksaamo ­konseptimme palvelee aina ilman ajanvarausta. Fiksaamosta saat pika-­avun joka menoon, olipa tarve lounastauolla hiusrajojen tai otsatukan siistiminen tai pikakampaus päivän piristykseksi.

OUTLET Löydät Outlet-tuotteita kaikista myymälöistämme.  Outlet tuotteiden lisäksi tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat  tuotevalikoimat edullisin vaihtuvin tarjoushinnoin.

Kysy myös leikkauspassistamme, josta hyötyy koko perhe!

 

Yrityksen nimi

Hiustalo

Puhelinnnumero

p. 014 449 7400

Sähköpostiosoite

palokka@hiustalo.fi

Aukioloajat

Ma-pe 9-20
La 8-17
Su 12-17

Category
Myymälät