Palokan kauppakeskus | Heidi’s Style
16143
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16143,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Heidi’s Style

About This Project

Heidi’s Style on laadukas ja palveleva naisten vaateliike. Haluamme tarjota asiakkaalle henkilökohtaista palvelua laadukkaiden tuotteiden parissa ja löytää jokaiselle se kauniisti istuva, oikeankokoinen ja mikä tärkeintä, mieleinen vaate tai asuste.

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy vaatteet ja asusteet niin arki- kuin juhlapukeutumiseenkin. Meillä on erikseen myös Plus-mitoitetut mallistot ja kokoja löytyy aina 34:stä 58:an saakka.

Liikkeestämme löydät mm. seuraavat merkit: Fransa, Peppercorn, Masai, Micha, Ze-ze, Zhenzi (plusmitoitettu mallisto, koot 42-58), Minus, 2-Biz, Anna Justper, Wearhouse, Very Nice, Lea H,Smashed Lemon ja La Lemon (plusmitoitettu mallisto), Michaela Louisa, Piccadilly, unohtamatta suomalaisia valmistajia mm. Nanso, Modelia, Muoti-Herrala, Tricana ja Jocca.

Meillä on valikoimissamme myös Voguen sukkatuotteet sekä L’asessorin ja Greenwhalen asusteet. Koruja löytyy myös Geminiltä.

Palvelemme arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16.