Palokan kauppakeskus | Dressmann
15679
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15679,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Dressmann

About This Project

Dressmann on Pohjoismaiden suurin miesten muotivaateketju ja osa Varner Group -muotikonsernia. Avasimme ensimmäisen myymälämme Suomessa vuonna 2000, nyt myymälöitä on 79. Lisäksi lanseerasimme nettikaupan syksyllä 2014.

Dressmann kattaa kaikenikäisten, laatu- ja hintatietoisten miesten vaatetustarpeet. Dressmann tarjoaa täydellisen valikoiman miesten vaatteita – hyvälaatuisista perus- ja vapaa-ajan vaatteista juhlapukeutumiseen, markkinoiden parhain hinnoin ja laadusta tinkimättä. Menestyksekäs konseptimme perustuu edullisiin ja korkealaatuisiin tuotteisiin, ammattitaitoiseen asiakaspalveluun sekä vahvaan yrityskulttuuriin.

Dressmann Kevät/Kesä 2016 -mallistoon on haettu inspiraatiota Italian Rivieralta. Mallistoa kuvaavat tyylikkyys, laadukkaat materiaalit sekä kauden mukaiset kirkkaat, mutta samalla hillityt sävyt. Tarjoamme rentoa muotia kaikille miehille, unohtamatta mielenkiintoisia yksityiskohtia. Mainonnassamme tullaan näkemään viimeisteltyjä ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia, jossa on keskitytty trendikkääseen sävyjen mukaiseen stailaukseen.

Kaikilla tuotteillamme on kuittia vastaan ainutlaatuinen 6 kuukauden vaihto- ja palautusoikeus, joten voit huoletta sovittaa vaatteet vasta kotona. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään asukokonaisuuksien valinnassa ja oikeiden kokojen löytämisessä.

Lisätietoa meistä ja mallistostamme löydät nettisivultamme http://dressmann.com/fi/ ja Facebook-sivuiltamme https://www.facebook.com/dressmann.fi .

Tervetuloa palvelevaan Dressmann-myymälään!

Yrityksen nimi

Dressmann

Puhelinnnumero

P. 0401995751

Sähköpostiosoite

751@dressmann.com

www

https://dressmann.com/fi/

Aukioloajat

Ma-pe 9-19
La 10-17
Su 12-16

Category
Myymälät